@misc{Elimer_Ewaryst_Badania_1973, author={Elimer, Ewaryst}, contributor={Ziobrowski, Jerzy. Promotor}, identifier={Sygnatura: DR 341}, year={1973}, rights={Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)}, publisher={[Wyższa Szkoła Ekonomiczna we Wrocławiu]}, description={Rozprawa doktorska: [Wyższa Szkoła Ekonomiczna we Wrocławiu], 1973, s.}, description={Autor nie wyraził zgody na upublicznienie rozprawy doktorskiej. Doktorat został zdigitalizowany i umieszczony w Bazie Wiedzy WIR. Udostępniany jest jednostanowiskowo po zalogowaniu w czytelni OIN Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, ul. Komandorska 118/120, bud. U). Serdecznie zapraszamy.}, language={pol}, title={Badania nad aktywnością amylolityczną w procesie słodowania kukurydzy}, type={rozprawa doktorska}, keywords={mikrobiologia, warzywa, kukurydza}, }