@misc{Przysiężna_Ewa_Wpływ_1984, author={Przysiężna, Ewa}, contributor={Skrabka-Błotnicka, Teresa. Promotor}, identifier={Sygnatura: DR 590}, year={1984}, rights={Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)}, publisher={Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiu}, description={Rozprawa doktorska: Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiu, 1984, s.}, description={Autor nie wyraził zgody na upublicznienie rozprawy doktorskiej. Doktorat został zdigitalizowany i umieszczony w Bazie Wiedzy WIR. Udostępniany jest jednostanowiskowo po zalogowaniu w czytelni OIN Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, ul. Komandorska 118/120, bud. U). Serdecznie zapraszamy.}, language={pol}, title={Wpływ wybranych parametrów utrwalania żywności na obraz elektroforetyczny białek sarkoplazmatycznych i aktywność niektórych enzymów hydrolitycznych mięśni kurcząt brojlerów}, type={rozprawa doktorska}, keywords={technologia żywności, drób}, }