@misc{Gudaszewski_Tadeusz_Wpływ_1984, author={Gudaszewski, Tadeusz}, contributor={Miler, Kazimierz. Promotor}, identifier={Sygnatura: DR 596}, year={1984}, rights={Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)}, publisher={Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiu}, description={Rozprawa doktorska: Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiu, 1984, s.}, description={Autor nie wyraził zgody na upublicznienie rozprawy doktorskiej. Doktorat został zdigitalizowany i umieszczony w Bazie Wiedzy WIR. Udostępniany jest jednostanowiskowo po zalogowaniu w czytelni OIN Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, ul. Komandorska 118/120, bud. U). Serdecznie zapraszamy.}, language={pol}, title={Wpływ procesu cieplnego na zmiany ilości wybranych fenolowych składników dymu wędzarniczego i zmiany aromatu wędzonkowego w przetworach mięsnych : (na przykładzie konserwy typu "luncheon - meat ")}, type={rozprawa doktorska}, keywords={technologia żywności, mięso, dym wędzrniczy, aromat wędzonkowy, konserwy mięsne}, }