@misc{_Acta_2008, year={2008}, rights={Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)}, publisher={Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu}, description={Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7}, description={Streszcz., słowa kluczowe oraz podpisy pod ryc. i tab. również w jęz. ang.}, description={Tekst gł. częśc. w jęz. pol. i ang.; streszcz. pol. i ang.}, language={pol}, language={eng}, title={Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 3, 2008}, type={czasopismo}, keywords={bezpieczeństwo żywnościowe, brojlery kurze, Campylobacter sp., cechy jakościowe mięsa, chłodzenie, choroby przenoszone drogą pokarmową, dioksyny, dopuszczalne zawartości mykotoksyn, dystrybucja zarazka, ekstrakty chrzanu, enterotoksyny gronkowców, GMO do użytku paszowego, higiena żywności pochodzenia zwierzęcego, inaktywacja drobnoustrojów, komórki somatyczne, MRSA, niepożądane substancje w paszy, obróbka wysokociśnieniowa (UHP), pasza genetycznie zmodyfikowana, prawo żywnościowe, produkty tradycyjne, produkty żywności, przechowalnictwo mleka, przechowywanie w chłodni, Salmonella, właściwości przeciwbakteryjne, zanieczyszczenia pasz, zanieczyszczenie bakteryjne, zanieczyszczenie żywności, zarazki zoonotyczne}, }