@misc{Janicki_Andrzej_Recenzja_2016, author={Janicki, Andrzej}, identifier={DOI: 10.15611/ijfsb.2016.1.06}, year={2016}, rights={Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy}, publisher={Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu}, description={International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1), s. 77-79}, language={pol}, abstract={W październiku 2015 roku ukazała się monografia naukowa pod redakcją prof. dra hab. Wiesława Przybylskiego i prof. Davida Hopkinsa zatytułowana: Meat Quality – Genetic and Environmental Factors wydana przez wydawnictwo CRC Press Taylor & Francis Group. Książka liczy 472 strony i składa się z 15 rozdziałów. Monografia podsumowuje dotychczasowy światowy dorobek naukowy w zakresie genetycznych i środowiskowych czynników wpływających na jakość mięsa zwierząt rzeźnych}, title={Recenzja monografii naukowej pt. Meat Quality – Genetic and Environmental Factors}, type={recenzja}, }