@misc{Korzeniowska_Małgorzata_Ocena_2019, author={Korzeniowska, Małgorzata}, year={2019}, rights={Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)}, publisher={Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu}, description={Monografie CCXVI}, language={pol}, abstract={Celem badań było określenie wpływu dodatku naturalnych przeciwutleniaczy polifenolowych pozyskanych z niekonwencjonalnych źródeł roślinnych na procesy utleniania lipidów oraz białek w warunkach modelowych, mięsnego surowca drobiowego i przetworach mięsnych o charakterze żywności wygodnej poddanych obróbce termicznej i przechowywanych w warunkach chłodniczych.}, title={Ocena wpływu dodatku polifenoli roślinnychdo produktów mięsnych, typu żywności wygodnej,na utlenianie lipidów i białek}, type={książka}, keywords={żywność wygodna, antyoksydanty polifenolowe, utlenianie lipidów, utlenianie białek}, }