Polityka kadrowa w zakładach opieki zdrowotnej - Zimmer, Joanna (Human Resource Policy in Health Care Companies, 2010)
Artykuł poświęcony został tematyce zarządzania zasobami ludzkimi w zakładach opieki zdrowotnej. Szczególną uwagę zwrócono w nim na problematykę związaną z doborem, ze szkoleniem i z doskonaleniem pracowników szpitali.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 94, s. 341-347