Czynniki pozaekonomiczne funkcjonowania dystryktów przemysłowych - Ryśnik, Jakub (Politechnika Wrocławska, 2009)
Praca zawiera propozycje modelu czynników pozaekonomicznych funkcjonowania dystryktów przemysłowych oraz ich pomiaru wraz ze sposobami zarządzania przedsiębiorstwem w warunkach dystryktu przemysłowego
Keywords: dystrykt przemysłowy; klaster; grono; relacje społeczne