Algorytm podejmowania decyzji z wykorzystaniem identyfikacji dwustopniowej - Brzostowski, Krzysztof (Algorithm to support making decision with two-stage identification, 2009)
W pracy zaprezentowano algorytm dla systemu wspomagającego podejmowanie decyzji z wykorzystaniem metod identyfikacji oraz rozpoznawania
Keywords: systemy neuronowo-rozmyte; rozpoznawanie obrazów; spastyczność; planowanie rehabilitacji