Kształtowanie się cen gruntów rolnych w Polsce na tle wybranych krajów Unii Europejskiej - de Jesus, Ilisio Manuel (Price formation of agricultural land in Poland on the background of selected countries of the European Union, 2016)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 454, s. 45-51
grunty rolne
sprzedaż gruntu
dzierżawa gruntu
nabywanie gruntów
agricultural land
Keywords: Sławińska, Natalia