Shaping Employee Experience in the Changing Social and Organisational Conditions - Molek-Winiarska, Dorota. Redaktor (Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, 2022)
[W publikacji zawarto refleksje nad kształtowaniem doświadczeń pracowników i zdobywaniem unikalnych kompetencji w obliczu zmian, których jesteśmy świadkami i w których uczestniczymy. Książka prezentuje zagadnienia dotyczycące analizy doświadczeń pracowników w środowisku organizacyjnym i społecznym będących efektem zmian kulturowych, społecznych, gospodarczych i technologicznych. Uwzględniono w niej perspektywę krajową i międzynarodową w celu przedstawienia sposobów wpływania na doświadczenia pracowników. Monografia może być inspiracją dla naukowców i praktyków zarządzania w procesie podejmowania działań w różnych obszarach organizacyjnych i społecznych.] (na podstawie zapowiedzi wydawniczej)
s. 107
Keywords: dobrostan; kontrakt psychologiczny; satysfakcja z pracy; migranci; ekspatrianci