Inwestycje i Budownictwo, Rok XIII, listopad 1963, nr 11 - Bartnicki, Marian. Redakcja (Polskie Wydawnictwa Gospodarcze, 1963)
Inwestycje i Budownictwo, Rok XIII, listopad 1963, nr 11
Keywords: czasopisma; budownictwo