Czynniki powodzenia projektu informatycznego - Pondel, Jolanta; Pondel, Maciej (Celem artykułu jest scharakteryzowanie projektu/przedsięwzięcia informatycznego oraz czynników mających wpływ na jego powodzenie (przyczyn utrudniających jego zakończenie). Przybliżono także kolejne etapy tworzenia projektów i strategie ich wdrażania., 2011)
Celem artykułu jest scharakteryzowanie projektu/przedsięwzięcia informatycznego oraz czynników mających wpływ na jego powodzenie (przyczyn utrudniających jego zakończenie). Przybliżono także kolejne etapy tworzenia projektów i strategie ich wdrażania.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 187, s. 176-188
Keywords: zarządzanie projektem; tworzenie projektów; przedsięwzięcia informatyczne; project management; creating projects; IT projects