Rozwijanie wiedzy pracowników w organizacji poprzez system szkoleń - Huk, Katarzyna (Developing Knowledge of the Employees in the Organization Through Training System, 2011)
Niniejsze opracowanie przedstawia aspekty związane ze szkoleniami pracowników, analizując proces rozwoju wiedzy pracowników poprzez jej poszerzanie. Opiera się na badaniach empirycznych w przedsiębiorstwach i organizacjach publicznych.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 162, s. 70-81
Keywords: zarządzanie; zasoby ludzkie; rozwój; szkolenia