Zaawansowane formuły obliczeniowe MS Excela w rozwiązaniu problemu kalkulacji cen obsługi logistycznej - Kes, Zdzisław (Advanced Computational Formulae in the Solution of Problem of Calculation of Price of Logistical Attendance, 2010)
Zarządzanie przez projekty jest obecnie coraz chętniej i częściej wykorzystywane w organizacjach. Niniejsze opracowanie prezentuje wybrane elementy z zakresu psychologii w zarządzaniu projektami i przez projekty. Uwaga autora skupiona jest na stylu zarządzania kierownika projektu oraz na budowaniu przez niego autorytetu w zespole zadaniowym oraz w przedsiębiorstwie.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 135, s. 28-44
Keywords: MS Excel; informatyczne wspomaganie controllingu; controlling logistyki; formuły tablicowe