Wybrane aspekty psychologiczne w kontroli projektów - Klinowski, Marcin (Some Psychological Aspects of Project Control, 2010)
W artykule zaprezentowane zostały funkcje i cele zarządzania kosztami w łańcuchu dostaw. Przedstawiono w nim definicje łańcucha dostaw, obszary logistyczne, w których powstają koszty, oraz związki między kosztami łańcucha dostaw a rachunkiem kosztów działań i rachunkiem kosztów docelowych.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 135, s. 45-53
Keywords: projekt; styl zarządzania; budowanie autorytetu