Wykorzystanie badań jakościowych w ocenie jakości usług hotelarskich - Gołąb, Edyta (Using Qualitative Methods in Hotel Service Quality Evaluation, 2010)
W niniejszym artykule przedstawiono metodologię oceny jakości usług hotelarskich. Skoncentrowano się na omówieniu roli, jaką w tym procesie badawczym odgrywają badania jakościowe. Zagadnienie to przedstawiono na podstawie badań przeprowadzonych przez autorkę w wybranych hotelach w regionie pomorskim.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 97, s. 227-233
Keywords: badania jakościowe; usługi hotelarskie; jakość usług