Innowacyjność domen .tel we wspieraniu komunikacji przedsiębiorstwa z klientami - Kotwica, Artur (Innovation of .tel Domains in Supporting the Communication of an Enterprise With a Client, 2010)
Internet stał się motorem rozwoju nowoczesnej gospodarki. Rośnie rola urządzeń mobilnych wykorzystywanych do połączenia z internetem. Również domeny internetowe stają się domenami mobilnymi. W artykule przybliżono możliwości domen .tel oraz ich wykorzystanie do komunikacji między przedsiębiorstwem a klientami.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 119, s. 170-178
Keywords: domeny .tel; komunikacja z klientem; DNS; kanały komunikacyjne