Mobilne strony www jako nowy element komunikacji marketingowej - Łysik, Łukasz (Mobile Websites as a New Tool in Marketing Communication, 2010)
Głównym celem tego artykułu jest prezentacja nowego narzędzia komunikacji marketingowej, czyli mobilnych witryn WWW. Autor stara się wskazać zalety takiego rozwiązania, a także możliwe obszary zastosowania i zwraca uwagę na zasady obowiązujące podczas tworzenia takich rozwiązań.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 119, s. 208-217
Keywords: marketing mobilny; mobilne strony WWW; urządzenia przenośne; technologie mobilne