Wykorzystanie zintegrowanego systemu informatycznego zarządzania w kształceniu studentów na kierunkach ekonomicznych - Dziembek, Damian (The Use of The Integrated Management Information System In Teaching Students of Economics Faculty, 2010)
W artykule przedstawiono wykorzystanie zintegrowanych systemów informatycznych zarządzania w procesie dydaktycznym realizowanym na uczelni ekonomicznej. Omówiono organizację zajęć dydaktycznych i etapy szkolenia studentów podczas laboratoriów z przedmiotów informatyczna infrastruktura zarządzania oraz procesy informacyjne. Wskazano również kierunki dalszych działań związanych z wykorzystaniem zintegrowanych systemów informatycznych w dydaktyce.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 118, s. 68-77
Keywords: obsługa; zintegrowane systemy informatyczne zarządzania; Xpertis