Studia podyplomowe jako element kształcenia ustawicznego - Bąkowska-Morawska, Urszula (Postgraduate Studies as an Element of Long Life Learning, 2010)
Celem artykułu jest przedstawienie problematyki studiów podyplomowych jako jednej z form kształcenia ustawicznego. Autorka opisuje funkcjonowanie tej formy edukacji i prezentuje wyniki badań przeprowadzonych na grupie uczestników studiów podyplomowych.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 93, s. 21-30