Nowe technologie informacyjne w zarządzaniu wiedzą o projektach europejskich - Grzeszczyk, Tadeusz A. (New Information Technology in Knowledge Management on European Projects, 2010)
Przedmiotem artykułu jest syntetyczne przedstawienie wyników badań dotyczących zastosowania nowych technologii informacyjnych w systemach zarządzania wiedzą, czego efektem jest koncepcja regułowego systemu zarządzania wiedzą. Autor koncentruje się na systemach użytecznych w zarządzaniu wiedzą o projektach europejskich.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 94, s. 106-112