Zwartość zespołu wirtualnego - uwarunkowania i konsekwencje - Jagoda, Agnieszka (The Fellowship of a Virtual Team - Conditions and Consequences, 2010)
Głównym celem artykułu jest wskazanie problemu dotyczącego zwartości zespołu w kontekście zyskującej na popularności pracy w zespole wirtualnym. Wskazano na sposób i rodzaj komunikacji stosowanej w zespołach wirtualnych oraz podjęto kwestie z zakresu właściwości zespołu i jego członków.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 89, s. 77-82