Współdziałanie organizacji niedochodowych - warunki, formy i korzyści - Kwiecińska, Monika (Co-operation of Non-profit Organizations - Research, 2010)
Celem artykułu jest prezentacja wyników badań dotyczących zakresu i form współpracy organizacji niedochodowych z innymi podmiotami oraz określenie warunków i korzyści wynikających z zastosowania poszczególnych form współpracy.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 89, s. 153-163