Metody porównawcze - studium metodyki stosowanej w rekomendacjach giełdowych - Grudziński, Michał (Comparative Methods - Studies of the Methodology Used in the Stock Exchange Recommendations, 2010)
W niniejszym artykule zostały przedstawione wyniki badań dotyczących zastosowania porównawczych metod wyceny przedsiębiorstw w rekomendacjach giełdowych, wydawanych przez domy maklerskie działające na polskim rynku kapitałowym.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 117, s. 114-120