Proces działań marketingowych banku i jego efektywność - Grzegorczyk, Wojciech (Process of Marketing Activities of a Bank and Its Efficiency, 2009)
Omówiono założenia badania efektywności działań marketingowych banku. Przedstawiono mierniki efektywności krótkookresowych przedsięwzięć marketingowych banku oraz mierniki finansowe długookresowych przedsięwzięć marketingowych. (fragment artykułu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 54, s. 46-55