Charakterystyka procesów dotyczących korygowania wartości firmy : amortyzacja i utrata wartości - Bąk, Melania (Characteristics of Processes Related to Goodwill Adjustments : Depreciation and Value Loss, 2009)
Celem artykułu jest scharakteryzowanie procesów, które korygują nabytą wartość firmy, oraz zwrócenie uwagi na konsekwencje, jakie mogą pojawić się w związku z tymi procesami w przedsiębiorstwie. Do procesów tych należą amortyzacja oraz utrata wartości. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 70, s. 145-162