Organizacja systemu gromadzenia i przetwarzania danych w przedsiębiorstwach zarządzanych przez projekty - Klinowski, Marcin (Organization of Collecting and Processing of Data in Enterprises Manager Trough Projects, 2009)
Zarządzanie przez projekty jest coraz częściej stosowane przez firmy w dzisiejszych czasach. W artykule przedstawiono wybrane elementy specyfiki, lokalizacji struktury przedsiębiorstwa i przetwarzania danych w rachunkowości zarządczej w spółkach zarządzanych przez projekty.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 56, s. 170-176