Identyfikacja kosztów klienta - Nowak, Edward (Consumer's Cost Identification, 2009)
Ważnym elementem zasobów współczesnych przedsiębiorstw, które prowadzą działalność w warunkach wysokiej konkurencji na rynku, są klienci. Dlatego celem niniejszego opracowania jest przedstawienie istoty rachunku kosztów klienta zarówno z punktu widzenia rachunkowości jak i zarządzania relacjami z klientem.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 56, s. 331-338