Identyfikacja obszarów ryzyka w rachunku podatku dochodowego - Poszwa, Michał (Identification of Risk Areas in Income Tax Accounting, 2009)
Celem artykułu jest określenie i analiza ryzyka występującego w rachunku dochodu prowadzonym w celu rozliczenia podatku dochodowego.(fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 56, s. 372-379