Budżety na podstawie rachunku kosztów działań sterowanego czasem w przedsiębiorstwach - Konstantyn, Krzysztof (Budgets on the Example of Time Driven Activity Based Costing in Car Transport Enterprises, 2009)
Celem artykułu było zaproponowanie sporządzania budżetów na podstawie rachunku kosztów działań sterowanego czasem w branży przedsiębiorstw komunikacji samochodowej, które może być alternatywną koncepcją dla budżetowania na podstawie działań (ABB). (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 58, s. 151-162