Wartość aktywów niematerialnych w koncepcji strategicznej karty wyników - Kryszczuk, Aleksandra (The Value of Intangible Assets Based on Balanced Scorecard Concept, 2009)
Celem artykułu było zaprezentowanie podjętej przez P.S. Kaplana i D.P. Nortona próby pomiaru wartości aktywów niematerialnych przedsiębiorstwa, zawartej w koncepcji strategicznej karty wyników. (fragment wstępu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 58, s. 203-209