Kalkulacja kosztów procedury medyczne - Macuda, Małgorzata (Costs Calculation of Medical Procedure, 2009)
Celem publikacji było przedstawienie kalkulacji kosztów procedury medycznej, stanowiącej istotny element procesu ustalania kosztów poszczególnych świadczeń zdrowotnych. (fragment wstępu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 58, s. 251-261