Decyzje inwestycyjne przedsiębiorstw polskich z sektora MŚP - Duda, Joanna (Investment Decisions of Polish Enterprises from SME Sector, 2009)
Celem artykułu była analiza struktury inwestycji oraz źródeł ich finansowania w polskim sektorze MŚP w latach 1999-2006 na podstawie badań empirycznych przeprowadzonych na zlecenie Polskiej Konfederacji Pracodawców Prywatnych oraz badań własnych autorki przeprowadzonych w małopolskich MŚP. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 48, s. 153-163