Analiza transakcji sekurytyzacji własności intelektualnej przeprowadzonych na świecie - Kaczmarska, Agnieszka (Analysis of Intellectual Property Securitization Transactions Throughout the World, 2009)
W artykule przedstawiono rozwój sekurytyzacji własności intelektualnej na przykładzie przeprowadzonych na świecie transakcji oraz omówiono aktywa będące zabezpieczeniem tych transakcji. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 48, s. 401-408