Współpraca stowarzyszeń i fundacji - wybrane wyniki badań sondażowych - Kwiecińska, Monika (Cooperation of Associations and Foundations - Research Findings, 2009)
Celem artykułu jest prezentacja wyników badań dotyczących zakresu i form współpracy organizacji non-profit, na przykładzie stowarzyszeń i fundacji, z innymi podmiotami oraz określenie korzyści i problemów wynikających z zastosowania poszczególnych form współpracy.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 63, s. 91-101
Keywords: współpraca; stowarzyszenia i fundacje; wyniki sondażu