Praktyka zarządzania należnościami w sektorze MŚP - Prędkiewicz, Katarzyna (Praxis of Accounts Receivable Management in Small and Medium Companies, 2009)
Celem artykułu jest ocena polityki zarządzania należnościami w sektorze małych i średnich przedsiębiorstw (MŚP) w Polsce. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 48, s. 659-670