Rynek elektroniczny jako sposób uzyskania przewagi konkurencyjnej - Pondel, Jolanta (E-Market as a Way of Winning Competitive Superiority, 2009)
Celem artykułu jest scharakteryzowanie rynku elektronicznego jako miejsca prowadzenia działalności gospodarczej. Przybliżono również korzyści e-handlu możliwe do osiągnięcia dla klientów i przedsiębiorstw.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 82, s. 254-263
Keywords: rynek elektroniczny; przewaga konkurencyjna; Internet