Zakres rozmów podczas negocjowania umów o pracę - Kowalczyk, Elżbieta (The Scope of Negotiation in the Process of Job Application, 2009)
Artykuł stawia sobie za cel uzyskanie odpowiedzi na pytanie, jakie zagadnienia porusza się i negocjuje podczas negocjacji o pracę, jak istotne są one dla respondentów i czy ich zakres oraz wagi korelują z umiejętnościami negocjacyjnymi oraz satysfakcją z płacy. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 43, s. 471-479