Elastyczne zatrudnienie nowym wyzwaniem dla organizacji - Król, Małgorzata (Flexible Employment as a New Challenge for Organization, 2009)
Celem artykułu jest próba zdiagnozowania, w jaki sposób elastyczne formy zatrudnienia wpływają na organizację, a szczególnie na jej aspekt kadrowy. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 43, s. 480-486