Obsługa klienta w strategii doskonałości operacyjnej na przykładzie usług hotelarskich - Bąkowska-Morawska, Urszula (Customer Service Strategy the Operational Excellence, 2011)
W artykule autorka przedstawia własny sposób ujmowania strategii doskonałości operacyjnej, w której obsługa klienta stanowi jej integralna część. Obsługa klienta jest tym procesem, dzięki któremu przedsiębiorstwa mogą budować przewagę konkurencyjną.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 151, s. 23-34
Keywords: strategia; obsługa klienta; doskonałość operacyjna