Wybrane aspekty pomiaru satysfakcji klienta - studium teoretyczno-empiryczne - Chojnacka, Małgorzata (Some aspects of appraisal fo client's satisfaction assessment - the theoretical and empirical study, 2011)
We współczesnym świecie szczególnie istotna jest umiejętność właściwego gromadzenia i przetwarzania informacji o konsumentach i ich zadowoleniu. Artykuł jest próbą oceny posiadanej wiedzy o konsumentach. Rezultaty analizy rzucają światło na istotę i rolę pomiaru satysfakcji klienta w organizacjach projakościowych.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 151, s. 73-85
Keywords: pomiar satysfakcji klienta; analiza danych satysfakcji klienta; organizacje projakościowe