Ekspresja SOX 10 i testyny w rakach i gruczolakach gruczołu sutkowego u suk - Bubak Joanna (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2023)
Celem badania była próba określenia poziomu ekspresji tych dwóch białek, zależność między innymi markerami proliferacji nowotworowej takimi jak HER2 oraz Ki-67.
Keywords: SOX10; testyna; markery komórkowe; nowotwór; rak gruczołu sutkowego