Wpływ procesu marynowania na jakość mięsa w kontekście znaczenia zarządzania jakością w sektorze rolno-spożywczym - Okpala Charles Odilichukwu R. (The effect of marination process on meat quality in relation to the relevance of quality management in the agrifood sector, 2023)
Celem niniejszej pracy było doskonalenie operacji marynowanego mięsa do obróbki termicznej na grillu w odniesieniu do znaczenia zarządzania jakością w sektorze rolno- spożywczym.
Keywords: jakość; marynowanie; grillowanie; zarządzanie jakością; transfer wiedzy; rozwój produktu