Supply Chain Management Improvement Project - Baraniecka, Anna; Rodawski, Bartłomiej (Projekt doskonalenia łańcucha dostaw, 2008)
W referacie zaprezentowano procedurę projektu doskonalenia łańcucha dostaw (SCMIP). Autorzy wierzą, że referat może stać się pomocny w określaniu zakresu obowiązków osób zarządzających łańcuchami dostaw.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2008; Nr 11, s. 229-235