Impakt Dolny Śląsk. Przegląd Think Tanku Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu; nr 2; 2024 (Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2024)
[Impakt Dolny Śląsk jest półrocznikiem Think Tanku Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu funkcjonującego pod tą samą nazwą, adresowanym zarówno do jednostek publicznych, jak i środowiska dolnośląskiego biznesu oraz wszystkich odbiorców zainteresowanych społeczno-gospodarczym rozwojem Dolnego Śląska. Niniejszy numer poświęcony jest rezultatom najnowszych inicjatyw podejmowanych w ramach współpracy Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu z Województwem Dolnośląskim.] z zapowiedzi.
Impakt Dolny Śląsk. Przegląd Think Tanku Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu; nr 2; 2024
Keywords: transfer wiedzy; samorząd regionalny; co-creation; szkoła liderów; strategia rozwoju