Spis treści [Logistyka i transport / red. Paweł Hanczar, Natalia Szozda.- Wrocław, 2023] - Hanczar, Paweł. Redakcja; Szozda, Natalia. Redakcja (Debiuty Studenckie. Logistyka i transport, 2023)
[Zeszyt zawiera osiem artykułów dotyczących ważnych i aktualnych problemów badawczych z obszaru logistyki i transportu. W prezentowanych opracowaniach szczegółowo opisano m.in. kalkulacje minimalnych czasów przesiadkowych na lotniskach, analizę strategii e-commerce wykorzystywanych przez gigantów odzieżowych oraz logistyczną obsługę klienta w firmie produkcyjnej, a także problemy logistyki imprez masowych i logistyki miejskiej.] z zapowiedzi.
s. 108
Keywords: transport lotniczy; handel elektroniczny; imprezy masowe; transport ekologiczny; ekomiasta