Opracowanie nowych schematów terapeutycznych w Hemangiosarcomie u psów – badania in vitro nad Potencjalizacją działania powszechnie stosowanych Leków przeciwnowotworowych - Kapturska Karolina (Development of novel therapeutic schemes incanine hemangiosarcoma - in vitro studies on thepotentiation of the effects of commonly used anticancer drugs, 2024)
Celem pracy doktorskiej było opracowanie nowych schematów terapeutycznychmogących stanowić alternatywę dla obecnie stosowanego leczenia farmakologicznego psów znaczyniakomięsakiem.
Keywords: naczyniakomięsak; onkologia psów; chemioterapia