Analityczna funkcja produkcji : aspekty teoretyczne i aplikacyjne - Barburski, Jacek (Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu, 2005)
This article is dedicated to the function of production on a field of accounting and economy. (original abstract)
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2005; nr 1080, s. 13-21