Systemy typu DDS jako przejaw zmian technologicznych wymuszających zmiany w systemach zarządzania przedsiębiorstw - rozważania na temat rodzącego się rynku - Wawrzynek, Łukasz (Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu, 2007)
The article considers the possible influences of technological changes on management systems of enterprises engaged in creating the Polish marketing market based on DDS. (original abstract)
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2007; nr 1184, s. 85-92